Rólunk

Dr. Köcher csoport

Több mint 10 éve gyártunk és értékesítünk Európában az Ön háza és üzlete számára tervezett nagy teljesítményű infravörös alapú panelekkel ellátott német fűtőrendszereket.

A küldetésünk az, hogy a modern technológiát és a kényelmet széles körben az emberek számára elérhetővé tegyük úgy, hogy közben vigyázunk a Természetre. Aktív szerepet vállaltunk a zöld energia használatára vonatkozó információ és nevelés területén, főképpen a hosszú távon fenn nem tartható, nem megújuló fűtésre használt erőforrásokkal ellentétben. A nem megújuló források túlzott használatából származó éghajlati jelenségeket nem lehet többé figyelmen kívül hagyni. Az elektromosság használatára és a helyiségfűtés körültekintő igazgatására való áttérés egy olyan bolygó látomásának a része, amelyikre mindannyiunknak vigyáznunk kell, anélkül, hogy a hőérzetről lemondanánk.

Éppen ezért az Infrarot modern fűtési megoldásokat fejlesztett ki: minimális környezeti hatáskifejtés, magas energiahatékonyság, alacsony üzemeltetési költségek.

Az Infrarot része a Dr. Köcher cégcsoportnak. Dr. Köcher egy családi vállalkozás, amelyet Dr. Johann Köcher alapított 1987-ben Németországban.

2008-ban kezdtük el gyártani az infravörös alapú sugárzó paneleket partnerünkkel a németországi Knebellel együtt és ugyanezen partner számára. 2010 óta ajánljuk ezeket a paneleket a romániai piacon is.

INFRAROT Helyére tesszük a meleget. Az Ön háza és üzlete számára tervezett infravörös alapú intelligens fűtési megoldások a német hőérzetért.