Despre noi

Producem și comercializăm în Europa de peste 10 ani sisteme de încălzire germane performante cu panouri pe bază de infraroșu, pentru casa și afacerea ta.

Misiunea noastră este să facem ca tehnologia modernă și confortul să fie la accesibile oamenilor pe scară largă, respectând în același timp Natura. Avem un rol activ în a informa și educa cu privire la utilizarea energiei verzi mai ales în contrast cu utilizarea surselor de căldură neregenerabile ce devin nesustenabile pe termen lung. Fenomenele climatice datorate utilizării excesive a resurselor neregenerabile nu mai pot fi trecute cu vederea. Trecerea către utilizarea electricității și a managementului inteligent al încălzirii spațiului face parte din viziunea unei planete de care trebuie să ne îngrijim cu toții, fără a face însă rabat la confortul termic.

Tocmai de aceea Infrarot dezvoltă soluții moderne de încălzire: impact redus asupra mediuluieficiență energetică ridicată, costuri de exploatare mici.

Infrarot este parte a grupului Dr. Köcher. Dr. Köcher este o firma de familie infiintata de catre dl. Dr. Johann Köcher in 1987 in Germania.

In 1998 a luat fiinta fima Dr. Köcher Srl prin achizitia matriteriei fostei fabrici Electronica Industriala din Bucuresti. Firma din Romania si-a continuat activitatea traditionala de proiectare si executie de matrite pentru TSP si injectie de mase plastice fiind dotata cu tehnologii si echipamente moderne de fabricatie. Datorita exporturilor frecvente spre Europa vestica, in special Germania, pentru a eficientiza transportul, s-a infiintat un nou departament cu scopul comercializarii de scari si schele importate de la partenerul nostru, firma Krause din Germania. Ulterior, compania s-a dezvoltat in domeniul comercializarii si productiei de echipamente si subansamble CNC prin reprezentarea partenerului nostru Isel Germany in Romania.

Din 2008 am inceput productia de panouri radiante cu infrarosu impreuna si pentru partenerul nostru Knebel din Germania. Incepand cu anul 2010 oferim aceste panouri si pe piata din Romania.

INFRAROTPunem căldura la punct. Confort termic german prin soluții inteligente de încălzire pe bază de infraroșu, pentru casa și afacerea ta.