Panouri radiante

Panourile radiante cu infrarosu isi gasesc utilitatea in cele mai diversificate locatii. In principiu acestea pot fi utilizate pentru inlocuirea sau asistarea sistemelor clasice de incalzire, pentru incalzirea locuintei, pentru incalzirea punctuala a locurilor de munca individuale, pentru uscarea peretilor, in saloanele de masaj, saune, in hoteluri, restaurante si terase, spatii comerciale si hale industriale

Produse conform ISO 9001 si Certificate CE

Construiti o casa noua sau renovati o casa veche?
Indiferent daca renovati o casa sau construiti o casa noua, panourile radiante pot constitui o alternativa ecologica si economica la sistemele clasice de incalzire pe gaze, combustibil lichid sau lemne.

In special in cazul modernizarii sistemului de incalzire sau renuntarii la sistemele centralizate de incalzire, panourile radiante pot constitui o alternativa eficienta si economica. Reglajul temperaturii se poate realiza printr-un termostat individual pentru fiecare incapere in parte, montajul fiind la fel de simplu precum montarea unui tablou nou. Panourile radiante nu necesita intretinere si verificari periodice precum in cazul centralelor termice pe gaze sau lemne.

Sunteti inca bransati la sistemul de incalzire centralizata?
Costurile de incalzire sunt in continua crestere. Subventiile pentru incalzire se reduc iar dvs. suportati toate pierderile de energie din instalatiile lungi si vechi ale regiilor de termoficare. Utilizand panourile radiante pentru inlocuirea caloriferelor vechi aveti o solutie rapida, ecologica si eficienta cu un randament energetic de peste 90%. Pentru apartamentele cu repartitoare este suficient sa inchideti robinetele caloriferelor si sa alimentati panourile radiante cu infrarosu.

Aveti o centrala termica pe gaze, combustibil lichid sau lemne si nu doriti sa o porniti in perioada de primavara-toamna?
Panourile radiante cu infrarosu sunt solutia ideala pentru noptile reci de primavara si toamna. Porniti panoul si in foarte scurt timp beneficiati de confortul dorit. Nu asteptati ore in sir pana se incalzesc cazanele pe lemne sau gaze, beneficiati imediat de caldura placuta.
Cautati o alternativa ecologica si eficienta pentru incalzirea locuintei dvs.?
Panourile radiante cu infrarosu sunt o alternativa cu adevarat ecologica si sigura la centralele termice clasice.

Doriti sa scapati de aerul uscat sau de mucegai si igrasie?
Datorita principiului de functionare al panourilor radiante, acestea nu usuca aerul si va scapa de mucegai si igrasie incalzind peretii locuintei dvs.

Doriti sa incalziti un atelier mic, o hala industriala sau un depozit?

Daca doriti o solutie economica pentru incalzirea spatiilor industriale a depozitelor sau a atelierelor mici, panourile radiante cu infrarosu pot fi o solutie optima. Acestea va permit sa incalziti doar spatiile in care angajatii dvs. isi desfasoara activitatea. In plus, cu ajutorul sistemelor noastre mobile, puteti reconfigura si suplimenta oricand necesarul de caldura din spatiile dvs. de productie.

Incalzire locuri de munca punctuale
Panourile radiante cu infrarosu sunt deosebit de practice in cazul halelor industriale de mari dimensiuni si a depozitelor. De ce sa incalziti hale de sute sau mii de metri patrati in care activitatea se desfasoara in doar cateva puncte? Utilizand panourile radiante puteti incalzi locurile de munca individuale simplu si eficient.

Centre SPA, Wellness, Terapie
Panourile radiante pot fi utilizate in scopuri medicinale – terapeutice la recomandarea medicului dvs. Acestea iau amploare in centrele SPA si saloanele de masaj din Europa tocmai datorita atenuarii durerilor reumatice si ale articulatiilor. Centrele de masaj si terapie ofera clientilor lor cu ajutorul sistemelor de incalzire cu infrarosu un sentiment foarte placut de caldura atunci cand panoul radiant este montat pe tavan deasupra patului de masaj. Durerile de articulatii, durerile reumatice si tensiunile acumulate se atenueaza sau chiar se inlatura. Pentru ca, aceste sisteme nu sufla aer, climatul din incapere este foarte sanatos si vor fi percepute foarte placut in special de clientii cu astm, alergii sau afectiuni reumatice

Hoteluri & Pensiuni
Doriti o alternativa la sistemele clasice de incalzire cu centrale termice pe gaze, combustibil lichid sau lemne? In zona dvs. nu exista retea de gaze naturale si accesul pentru alimentarea cu combustibil lichid sau gaz lichefiat este greoi? Doriti sa nu incalziti inutil camerele neocupate? Panourile radiante cu infrarosu sunt o solutie buna, eficienta si economica. Un panou pornit cu o jumatate de ora inainte de sosirea clientului va oferi acestuia o senzatie placuta de confort cand va intra in camera. Panourile pot fi comandate individual si integrate in sistemul dvs. de management al cladirii (BMS)astfel incat acestea pot fi pornite si oprite direct de la receptie.

Restaurante & Terase
Incalziti eficient restaurantul sau terasa dvs. cu panourile radiante. Acestea pot trece neobservate sub forma de tablouri fixate pe pereti sau montate pe tavan. Daca restaurantul dvs. are terasa, oferiti clientilor dvs. confortul necesar pentru a petrece pana tarziu in noapte. Primavara si toamna tarzie poate fi petrecuta pe terasa intr-un sentiment placut de caldura.

Cautati o alternativa pentru incalzirea unui magazin sau centru comercial?
In anotimpul rece, de obicei, atunci cand mergem la cumparaturi suntem imbracati corespunzator temperaturilor exterioare. Cu siguranta si dvs. ati avut un sentiment neplacut in momentul in care faceti cumparaturi in timpul iernii intr-un magazin sau centru comercial in care in scurt timp va fi mult prea cald. Panourile radiante constituie o solutie alternativa foarte buna in special in magazine si centre comerciale. De ce sa incalzim spatii mari, la temperaturi de 20-22 de grade cand, o temperatura mai scazuta ar fi perceputa mai placut de catre clienti si in acelasi timp, personalul magazinului se poate bucura de o temperatura si conditii optime de lucru in punctele in care acestia isi desfasoara activitatea, case de marcat, centre de consultanta clienti, bancuri de probe si garantii, etc. Pe langa confortul sporit oferit clientilor dvs. care isi vor petrece mai mult timp in magazin, dvs. beneficiati de un sistem de incalzire ecologic si economic.