Sugárzó panelek

A sugárzó infrapanelek a legkülönbözőbb helyeken válnak hasznossá. Ezek a klasszikus fűtésrendszerek helyettesítésére vagy támogatására, a lakás fűtésére, az egyéni munkahelyek pontos fűtésére, a falak szárítására, masszázs szalonokban, szaunákban, szállodákban, vendéglőkben és teraszokon, vállalati helységekben és ipari csarnokokban használhatók.

A termékek megfelelnek az ISO 9001 minőségi előírásnak és EK engedélyezettek

Új házat épít vagy a régit újítja fel?

Függetlenül attól, hogy új házat épít vagy a régit újítja fel, a sugárzó panelek környezetbarát és gazdaságos alternatívát nyújthatnak a klasszikus gázzal, folyékony fűtőanyaggal vagy fával működő fűtési rendszerekre.

Különösen a fűtésrendszer modernizálása vagy a központosított fűtésrendszerekről való lekapcsolódás esetében a sugárzó panelek hatékony és gazdaságos alternatívát nyújthatnak. A hőmérsékletet egy egyéni termosztáttal lehet beállítani mindegyik szoba számára, a beszerelés olyan egyszerű mint egy új tabló elhelyezése. A sugárzó panelek nem igényelnek karbantartást és időszakos vizsgálatokat mint a gázzal vagy fával működtetett fűtéskazánok.

Még rá van csatlakozva a központosított fűtésrendszerre?

 

A fűtésköltségek folyamatosan emelkednek. A fűtéstámogatások csökkennek és Ön fizet meg minden a távfűtőmű hosszú és régi berendezéseiben keletkezett energiaveszteséget. A sugárzó panelek használata, a maga több mint 90% fölötti teljesítményével gyors, környezetbarát és gazdaságos megoldást jelent a régi fűtőtestek kicserélésére. Az
elosztókkal rendelkező lakások esetében elégséges, ha elzárja a fűtőtestek csapját és csatlakoztatja az infravörössel sugárzó paneleket.

Gázzal, folyékony fűtőanyaggal vagy fával működtetett fűtőkazánnal rendelkezik és nem óhajtja elindítani ezt a tavasz-ősz időperiódusban?

A sugárzó infrapanelek jelentik az ideális megoldást a hideg tavaszi és őszi éjszakákra. Indítsa el a panelt és nagyon rövid idő alatt élvezheti az óhajtott kényelmet. Ne várjon hosszú órákat, míg a gáz- vagy fáskazánok kimelegszenek, élvezze azonnal a kellemes meleget.

Gazdaságos és hatékony alternatív megoldást keres a lakása fűtésére?

A sugárzó infrapanelek jelentik a valóban környezetbarát és biztonságos alternatívát a klasszikus fűtőberendezésekre.

Meg szeretne szabadulni a száraz levegőtől vagy a penésztől és a nyirkosságtól?

A sugárzó panelek működési elvének köszönhetően, ezek nem szárítják ki a levegőt és a lakásában levő falak fűtése által megszabadítják Önt a penésztől és nyirkosságtól.

Egy kis műhelyt, egy ipari csarnokot vagy egy lerakatot szeretne kifűteni?

Ha az ipari csarnokok, lerakatok vagy kis műhelyek fűtésére keres gazdaságos megoldást, az infravörössel működő sugárzó panelek jelenthetik az optimális megoldást. Ezek lehetővé teszik az Ön számára, hogy csak azokat a helyiségeket fűtsék, amelyekben az Ön alkalmazottai a tevékenységüket végzik. Azonkívül, a mobil rendszereink segítségével bármikor átkonfigurálhatja és pótolhatja a szükséges hőt az Ön termelő helyiségeiben.

Egyszeri munkahelyek fűtése
A sugárzó infrapanelek rendkívül praktikusak a nagy méretű ipari csarnokok és lerakatok esetében. Miért fűtene száz meg ezer négyzetméternyi csarnokokat, amelyben a tevékenység csak pár ponton folytatódik? A sugárzó panelek használatával egyszerűen és hatékonyan fűtheti az egyéni munkapontokat.

Gyógyfürdők, Wellness, Terápia

A sugárzó paneleket, orvosának az ajánlására, gyógyászati, terapeutikus céllal is lehet használni. Ezek száma egyre növekszik az európai gyógyfürdőkben és masszázsszalonokban, éppen a növekvő reumatikus és ízületi fájdalmaknak köszönhetően. Az infravörössel működő fűtésrendszerek segítségével a masszázsterápia központok az ügyfeleknek nagyon kellemes hő-élményt nyújtanak akkor, amikor a sugárzó panelek a mennyezetre vannak felszerelve a masszázságy fölött. Az ízületi fájdalmak és felgyülemlett feszültségek csillapodnak, vagy akár el is tűnnek. Mivel ezek a rendszerek nem fújnak levegőt, a szobában levő légkör nagyon egészséges és ezt főképpen az asztmás, allergiás vagy reumatikus megbetegedésekben szenvedő betegek nagyon kellemesnek érzékelik.

Szállodák & Panziók

Szeretne egy alternatívát a klasszikus gázzal, folyékony fűtőanyaggal vagy fával működtetett fűtőberendezés-rendszerekre? Az Ön vidékén nem léteznek földgázhálózatok és a folyékony fűtőanyaggal vagy cseppfolyósított gázzal való ellátás nehézkes? Szeretné, hogyha nem kellene hiába fűteni az üres szobákat? Ezekre a sugárzó infrapanelek jó, hatékony és gazdaságos megoldást nyújtanak. Egy az ügyfél érkezése előtt félórával elindított panel a szobába való belépéskor kellemes komfortérzetet biztosít számára. A paneleket egyénileg meg lehet rendelni és be lehet építeni az Ön épületfelügyeleti rendszerébe (BMS) úgy hogy ezeket közvetlenül a recepciótól lehessen elindítani és megállítani.

Vendéglők & teraszok
Fűtse hatékonyan a vendéglőjét vagy a teraszát a sugárzó panelekkel. Ezeket észrevétlenül lehet tablókként a falra rögzíteni vagy a mennyezetre felszerelni. Ha a vendéglőjének van terasza nyújtsa ügyfeleinek a szükséges kényelmet ahhoz, hogy késő éjjelig szórakozhassanak. Tavasszal és késő ősszel kellemes hőérzetben lehet elszórakozni a teraszon.

Egy üzlet vagy bevásárlóközpont fűtésére keres alternatívát?

Általában, a hideg évszakban, mikor megyünk bevásárolni, a külső hőmérsékleteknek megfelelően vagyunk felöltözve. Bizonyára Önt is érintette már kellemetlenül, ha téli időszakban egy olyan üzletben vagy bevásárló központban vásárolt be, amelyben rövid időn belül túlzottan felmelegszik a levegő. A sugárzó panelek nagyon jó alternatív megoldást jelentenek főképpen az üzletekben és a bevásárló központokban. Miért fűtsünk nagy helyiségeket 20-22 fokra, mikor egy alacsonyabb hőmérsékletet az ügyfelek kellemesebbnek érzékelnének, és ugyanakkor az üzlet személyzete is optimális hőmérsékletnek és feltételeknek örvendhet azokon a munkapontokon, ahol a tevékenységüket folytatják, a pénztárgépeknél, ügyfélszolgálatoknál, próbapadoknál, stb. Az Ön ügyfeleinek nyújtott többletkomfort mellett, akik több időt fognak eltölteni üzletében, Ön is élvezheti a környezetbarát és gazdaságos fűtésrendszer előnyeit.